AutoLakering

AutoLakering

Hos TJ Dansk Autolakering er vi omhyggelige med alle biler, uanset hvilket bilmærke vi har med at gøre.
Fra opstart, hvor bilen bliver dækket af og slebet, til slut hvor bilen bliver lakeret og efterkontrolleret. Herefter kommer den igennem de processer, der gør, at vi opfylder både vores egne og det respektive bilmærkes reparation vejledning. Dette gør, at vi er i stand til at give 24 måneders garanti.
Om du har en lille ridse i din bil eller større bule – eller måske en gammel veteranbil du skal have udbedret, så giv os et kald og lad os snakke om det, hvordan bedst muligt det bliver udbedret.

Spies Hecker

Hos Dansk Autolakering bruger vi lakprodukter fra Spies Hecker, som er en tysk lakfabrik, som er en af de ældste i verden og også leverer til mange bilfabrikker i verden.

Hos Dansk Autolakering har vi valgt Spies Hecker som totalleverdør af autolak pga. de kvalitetskrav vi stiller, og netop disse opfylder de.

Spies Hecker har eksisteret i mere end 135 år. Med fremsynede produkter til reparationer af biler og erhvervskøretøjer er de en af de førende leverandører inden for dette område i dag. Fra håndmaling i 1882 til moderne lakering af køretøjer er Spies Hecker kommet langt. Fra starten til i dag har kundedrevne tekniske løsninger og et tæt samarbejdsforhold altid været kernen i deres filosofi – og derfor har vi også valgt dem som leverandør til TJ Dansk Autolakering.

Send os en besked og fortæl Hvad du ønsker tilbud på

Få et Uforpligtende Tilbud