PladeVærksted

Pladeværksted

Hos TJ Dansk Autolakering har vi pladeværksted. Det gør, at vi er i stand til at lave din bil, hvis du har været ude for et uheld såsom trafikskade, hærværk o.l.

Alle biler laves i dag med sikkerheden i topsædet. Det betyder også, at skulle din bil komme ud for en skade, så skal den udbedres med det samme. Både for din sikkerheds skyld, men også for at kunne holde garantien og den gældende lovgivning.

Heldigvis er vi eksperter i udbedring af disse skader – vi har både højtuddannet personale og det nyeste og bedste værktøk.

Vi har indgået reparations- og prisaftale med alle forsikringsselskaber i Danmark – så uanset hvem du er forsikret hos, er du velkommen og vi må lave din bil.

Vi hjælper med forsikringen

Når du indleverer en forsikringsskadet bil til os, hjælper vi med at kontakte selskab/taksator. Vi takserer bilen og indsender til forsikringsselskabet og venter på godkendelse. Når skaden er godkendt, sætter vi i gang og reparerer bilen efter taksators bestemmelser. Alt efter bilens stand og alder, er det ham der bestemmer, om vi skal bruge originale eller uoriginale reservedele.

Hurtig eksekvering

Hos TJ Dansk Autolakering har vi både malerværksted og pladeværksted i samme bygning. Dette gør at vi er lidt hurtigere og effektive til at få dig ud at køre igen hurtigst i modsætning til andre værksteder, der skal transportere bilen mellem værksted og autolakerer.

Afhentning af skadet bil

Har du en bil, der har fået en skade, og har du ikke selv mulighed for at få den ud til os, så kan vi komme og hente den. Du ringer til os, fortæller hvor den holder og vi afhenter den, får den takseret og lavet og afleveret tilbage til dig, hvor du ønsker.

Mulighed for lånebil

I forbindelse med skade er der mulighed for lånebil hvis behovet er der.

Syn Af Bil

Står du og skal til syn – eller har allerede været til syn – og den er dumpet pga. rusttæringer eller huller i karosseriet, kan vi være behjælpelig med dette også.

Send os en besked og fortæl Hvad du ønsker tilbud på